Bye New York

  • Skrevet 08.08.2014
  • Klokken 23:19

Da var dagen kommet, siste dag i New York... Vi drar herfra tidlig i morgen, så denne dagen skal vi utnytte på det meste. Men ferien er ikke over heldigvis, det blir en hel uke til på Miami Beach! Åhh så jeg gleder meg!

Disse dagene har vært helt fantastisk opplevelsesrik og jeg kommer aldri til å glemme denne turen. Men New York er jo veldig stort, så det sliter litt på beina... Da er det godt å komme på hotellet og bare slappe av. I går var en litt anderledens dag, tidligere i uken var jeg innom frisørsalongen Sassoon og spurte etter time. Så i går var jeg hos frisøren og klippte meg KORT! Det var veldig nervepirrende og sitte i den frisørstolen, men resultatet ble no bra. Det er iallefall det alle vennene mine sier, men jeg synes det ennå er litt uvandt. 

Og senere på dagen var vi i både Rockefeller og på American Museum Of Natural History. Det var utroligt fint oppå Rockefeller, vi hadde utsikt over hele Manhatten også måtte jeg jo selvfølgelig ta noen bilder av Empire State Boulding.

Det ble et litt langt innlegg, menmen...


kommentarer: 3
Anette

08.08.2014 kl.23:23

så fine bilder!

Sofie

08.08.2014 kl.23:26

Kan du blogg litt oftar, va så artig å sjå på bildan ifrå usa:D kos de masssse videre!

Sofie Alma

08.08.2014 kl.23:30

Åhh fine bildar! Kos de masse❤️

Legg igjen en kommentar

Melissa Leer

Hei! Jeg er en jente på femten år fra en liten by som heter Mosjøen. Jeg kommer til å blogge om fotografier tatt av meg, og ting som faller meg inn i hverdagen. Håper det du ser faller i smak. Gjerne legg igjen en kommentar:-)
hits