v fritid (melissaleer)


Living the good life

  • Skrevet 01.07.2014
  • Klokken 18:40


kommentarer: 1Sommerferie

  • Skrevet 20.06.2014
  • Klokken 15:29Yey! Dette var da siste skoledag i niende! Året i niende har gått så syykt fort. Men det er egentlig bare bra! Og jeg gruer meg kjempe mye til å begynne i tiende, det blir et år med masse lekser, framføringer og prøver som teller mye for framtiden.... På slutten av dagen i dag fikk vi karakterkortene. Jeg ble kjempe fornøyd med 4,7 i snitt og veldig overasket over at jeg fikk 6 i fransk! Storfornøyd pike!

Senere i dag skal jeg å spille fotball på Kippermocupen, jeg gleder meg!

Håper alle får en fin sommer og at dere ble fornøyde med snittet deres!


kommentarer: 2Årets første bad

  • Skrevet 31.05.2014
  • Klokken 18:39

I går kom vi på hytta. Jeg hadde tidligere sagt at det ikke ble så masse blogging mens jeg var på hytta, men når vi kom hit fikk jeg vite at vi hadde nett, så da kunne jeg blogge likevell. I går gjorde vi ikke så mye, ble mest å være inne og spillekort. I dag badet jeg og Sofie i havet. Det var egentlig ikke så veldig kaldt, men ikke noe jeg kunne ha badet så veldig lenge i. Det var årets første bad for Sofie, men ikke for meg siden jeg tidligere i år blitt utfordret på facebook om å bade. Etter vi hadde badet i havet, avsluttet vi med et jacuzzibad med utsikt til Lovund. 

Håper dere får en fortsatt fin helg!


kommentarer: 0Fisketur

  • Skrevet 27.05.2014
  • Klokken 21:48Nå er det en stund siden jeg har blogget. Det er på grunn av at jeg ikke har hatt kamera, men så hadde jeg konfirmasjon på søndagen 18.mai. Og da fikk jeg et nytt kamera, Canon eos 700d. Jeg er kjempe fornøyd med det, og gleder meg for å få brukt det masse.

I helgen var vi på fisketur/grilltur. Vi kjørte utover fjorden og stoppet på et berg, det var kjempefint vær og vi var så heldige at vi fikk fisk. Som bare var et pluss. Jeg fikk desverre ikke tatt bilde av den, men hvis dere lurte så var det en sei.

kommentarer: 0DITT NAVN

Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord.
hits