Årets første bad

  • Skrevet 31.05.2014
  • Klokken 18:39

I går kom vi på hytta. Jeg hadde tidligere sagt at det ikke ble så masse blogging mens jeg var på hytta, men når vi kom hit fikk jeg vite at vi hadde nett, så da kunne jeg blogge likevell. I går gjorde vi ikke så mye, ble mest å være inne og spillekort. I dag badet jeg og Sofie i havet. Det var egentlig ikke så veldig kaldt, men ikke noe jeg kunne ha badet så veldig lenge i. Det var årets første bad for Sofie, men ikke for meg siden jeg tidligere i år blitt utfordret på facebook om å bade. Etter vi hadde badet i havet, avsluttet vi med et jacuzzibad med utsikt til Lovund. 

Håper dere får en fortsatt fin helg!


kommentarer: 0Summerfeeling

  • Skrevet 29.05.2014
  • Klokken 16:10

Nå har jeg tatt langhelg, ettersom vi har fri i dag og i morgen. Så i dag syklet jeg til Trude, er her enda. Vi har egentlig bare slappet av i finværet og laget smoothie. Er faktisk 23 grader nå! Heeerlig.

På fredag drar jeg på hytto, så da blir det ikke så masse blogging. Men jeg skal ta en del bilder der, som dere får sett på mandag.

Håper alle får en fin langhelg!


kommentarer: 1Fisketur

  • Skrevet 27.05.2014
  • Klokken 21:48Nå er det en stund siden jeg har blogget. Det er på grunn av at jeg ikke har hatt kamera, men så hadde jeg konfirmasjon på søndagen 18.mai. Og da fikk jeg et nytt kamera, Canon eos 700d. Jeg er kjempe fornøyd med det, og gleder meg for å få brukt det masse.

I helgen var vi på fisketur/grilltur. Vi kjørte utover fjorden og stoppet på et berg, det var kjempefint vær og vi var så heldige at vi fikk fisk. Som bare var et pluss. Jeg fikk desverre ikke tatt bilde av den, men hvis dere lurte så var det en sei.

kommentarer: 0DITT NAVN

Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord.
hits