Sommerferie

  • Skrevet 20.06.2014
  • Klokken 15:29Yey! Dette var da siste skoledag i niende! Året i niende har gått så syykt fort. Men det er egentlig bare bra! Og jeg gruer meg kjempe mye til å begynne i tiende, det blir et år med masse lekser, framføringer og prøver som teller mye for framtiden.... På slutten av dagen i dag fikk vi karakterkortene. Jeg ble kjempe fornøyd med 4,7 i snitt og veldig overasket over at jeg fikk 6 i fransk! Storfornøyd pike!

Senere i dag skal jeg å spille fotball på Kippermocupen, jeg gleder meg!

Håper alle får en fin sommer og at dere ble fornøyde med snittet deres!


kommentarer: 2SUNSET

  • Skrevet 07.06.2014
  • Klokken 14:58

Denne helgen er jeg også på hytta. Det var helt utroligt fint vær i går! Havet var helt blekkstille fra morgen til kveld. Og himmlen var skyfri med en stekende sol på. Det var en nydelig dag, vi grillet, fisket og koste oss masse. Det var så fint at jeg til og med bestemmte meg for å sove ut i hengekøyen, men det varte ikke lenge før myggen begynnte å spise meg opp. Så jeg gikk inn å la meg etter 1 1/2 time. Det var fint så lenge det varte! For i dag er det nemlig tåkete og kladt.


kommentarer: 2HELLO JUNE!

  • Skrevet 02.06.2014
  • Klokken 15:36

Endelig er Juni kommet! Det er jo sommer, solen skinner og det er 22°c i skyggen. Det kunne ikke vært bedre! Men så er det noe mindre hyggelig, vi har matte tentamen på onsdag. Så da blir det øving i solen.

Dette er noen bilder jeg tok da jeg var på hytta i helgen. Vi dro en tur til Herøy på et gatneri.


kommentarer: 0DITT NAVN

Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord.
hits